Semestra hemma i sommar

Välkommen att ställa upp din husbil här hos oss på Brunkulla Gård någon dag i sommar. Ställplatsen öppnar vi 1 juni – 30 september. Platsen ligger vid Storsjöns strand ett stenkast från gården. Kossorna går i hagen bredvid och det finns sittplatser med bord och en grill som man kan nyttja. Din hund får följa med och vistas på ställplatsen. Ta med dig ett metspö så kan du fiska i Storsjön och det är fritt fiske med handredskap, inget fiskekort behövs. Bada går också jättebra. Ta med en cykel och passa på att cykla in till Östersund (12 km) och utforska staden som kung Gustav III grundade 1786. Eller cykla ut till naturreservatet Andersön som ligger i Storsjön ca 3 km från gården med fina vandringsleder och möjlighet att ta sig ett dopp i sjön. Cykla till kompositören Wilhelm Petterson Bergers fantastiska hem på Frösön och fika, gå guidad tur och lyssna på musik är också ett hett tips från oss. Vill man äta en god middag eller lunch i mysig miljö är Jazzköket i Östersund ett supergott tips, eller för en dagstur med bil, magiska Kretsloppshuset i Mörsil rekomenderas varmt.

Har du tur kan du få syn på det mytomspunna Storsjöodjuret som dyker upp i Storsjön när man minst anar det.

Vi erbjuder 10 ställplatser för husbil att stå på vid Storsjöns strand. Inga elstolpar,  tömning av avlopp eller vattenpåfyllnad finns.

Pris: 150 kr för en natt. Följande nätter 100 kr/natt.

Lägg kontanta pengar i ett kuvert (kuvert finns i brevlådan) och lägg i brevlådan på ställplatsen, skriv bilens regnr på kuvertet. Eller swisha, swishnr finns vid ställplatsen.

 

Varmt välkomna till oss på Brunkulla Gård i sommar :-))

 

Vänlig hälsning

Camilla & Niklas